top of page

13 mei: JazzBATTAKLANG! met Tuba Skinny


Zondag 13 mei 2018 is er voor de tiende keer JazzBATTAKLANG! in en om het Jazz Centrum Vlaanderen.

Met het fenomenale Tuba Skinny uit New Orleans maken we het jubileum van dit gezellige lentefestival extra feestelijk. Ontstaan in 2009 in de straten van The Big Easy, is dit ensemble van jonge, toegewijde muzikanten op korte tijd uitgegroeid tot zowat het beste dat New Orleans vandaag te bieden heeft. Tuba Skinny speelt ragtime, traditionele jazz, stringband, spirituals en hokum blues met aanstekelijk enthousiasme, zelden gehoorde virtuositeit én met het hart op de juiste plaats. Het is de allereerste keer dat ze naar België afzakken, dus dit wordt een niet-te-missen evenement!

Reserveren noodzakelijk! Bestel je tickets HIER of kom ze afhalen in het jazz centrum.

Inkom: 8 euro (leden JCV) - 12 euro (VVK) - 15 euro (kassa)

bottom of page