top of page

Blijf geïnformeerd en krijg berichten toegestuurd.

Mis geen enkele update

vrij bezoek 

Het Jazz Centrum Vlaanderen is steeds te bezoeken tijdens de openingsuren (gratis). Je kan er de huidige expo komen bekijken, snuisteren in onze collectie én alle info verkrijgen. Van harte welkom.

bezoeken op afspraak

Heel vaak krijgen we groepen over de vloer. Groepen tot 25 personen ontvangen wij graag. Deze geleide bezoeken worden begeleid door één van onze eigen gidsen. Ze geven een duidelijk inzicht in het ontstaan van de jazz en de blues met een deskundige uitleg a.d.h.v. audio en video. Op aanvraag kunnen wij heel specifiek de inhoud van uw bezoek bespreken. Soms werken we zelfs samen met muzikanten, hiervoor rekenen we uiteraard een meerprijs. 

De kostprijs van een groepsbezoek met gids bedraagt 10 euro per persoon, incl. 1 drankje

 

Je kan een groepsbezoek boeken via onze contactgegevens. Vaak werken wij ook samen met de Dienst Toerisme en Stadspromotie Dendermonde. Je kan ook via hen een bezoek plannen aan de Stad, met daarin verwerkt een uitstap aan het Jazz Centrum Vlaanderen. Ziehier de gegevens: +32 52 21 39 56 of toerisme@dendermonde.be 

WORKSHOPS VOOR SCHOLEN

We bieden ook workshops aan voor scholen (ook andere groepen en verenigingen) op maat. Deze worden steeds gegeven door gekwalificeerde lesgevers. Deze workshops zijn meestal interactief. Leerlingen zijn vaak aangenaam verrast door een bezoek aan het centrum. Ze maken er op ludieke wijze kennis met de interessante wereld van de blues- en jazzmuziek. 

Vaak worden er ook workshops of lezingen georganiseerd i.s.m. CC Belgica, het cultuurcentrum van Dendermonde.

Neem contact op voor meer info, wij bespreken graag de talrijke mogelijkheden. 

bottom of page