top of page

"Afternoon Tea Jazz": bezoek Dendermonde, JCV en Honky Tonk

Deze zomer kan u een bezoek aan de expo "55 jaar Honky Tonk", de jazzbunker én de stad Dendermonde combineren met een heerlijke Afternoon Tea en een deugddoende dosis jazz!


De legendarische Honky Tonk Jazz Club bestaat onderhand al meer dan 55 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum presenteert het Jazz Centrum Vlaanderen een tentoonstelling rond de geschiedenis van de "Jazzbunker", nog steeds het kloppende hart van de revivaljazz in Vlaanderen.


Als u deze expo in groep wil bezoeken, dan biedt het JCV deze zomer een middagvullend programma aan, waarbij we ook door het historische stadscentrum trekken, om er het "Ros" te "spotten".

Het Ros Beiaard, de trots van Dendermonde, vormt de inspiratie voor het street art project ‘Paardenkracht’. Elf grote paardenhoofden staan verspreid over de historische binnenstad en gaan de dialoog aan met de toeschouwers. De deelnemende kunstenaars zijn Jan Paternoster, Staf Vinck, Axel Daeseleire & Jürgen Addiers, Dirk Van Ransbeeck, A3D & Zero Carattt, Nathalie Pien, Katrijn Jacobs, Moodpie, Leo De Rijcke, An Bruggeman en Dieter Meul.


Uiteraard hebben we ook aan een natje en droogje gedacht en wordt op het einde van het programma een Afternoon Tea aangeboden, overgoten met een heerlijke dosis jazzmuziek.


Zo ziet je middag er uit:

  • 13u30: Samenkomst in de inkomhal van het station

  • 13u30: Rosspotten in de binnenstad

  • 15u15: Geleid bezoek aan de expo “55 Jaar Honky Tonk Jazz Club” én aan de “jazzbunker”

  • 16u15: Afternoon Tea Jazz

Afternoon Tea menu:

  • 1 glas Cava of fris

  • Thee of koffie

  • Hartig*: Sandwiches met vissalade, zomersalade ham asperge, gerookte zalm, kip met honing en mosterd, haring met appel en dille

  • Zoet*: macarons, cake, bokkenpootjes, madeleines, After Eight, Toblerone en koekjesassortiment

*afhankelijk van beschikbaarheid kan het menu aangepast worden met gelijkwaardige producten

De kostprijs van een groepsbezoek met gids bedraagt 20 euro per persoon, incl. Afternoon Tea met een minimum van 5 deelnemers en een maximum van 16 deelnemers.


Deze formule is enkel beschikbaar op woensdag- en zaterdagnamiddag.


Voor meer info kan je steeds terecht bij Marleen gsm 0476 80 44 76.

We hopen jullie spoedig te kunnen verwelkomen op de Afternoon Tea.


Comments


bottom of page