top of page

3/10: JazzBATTAKLANG!

Voor wie vreesde dat ook de JazzBATTAKLANG dit jaar zou sneuvelen, hebben we goed nieuws!

Op zaterdag 3 oktober hebben we met een prachtige double bill in de Theaterzaal van CC Belgica gezorgd voor een coronaproof alternatief.

PATINA BLUE

Patina Blue is de naam voor het duo Patrick Smet en dochter Ine met "special guest" Seppe van Tilborg. "Patina" als een algemene term om aan te geven dat iets de tand des tijds heeft doorstaan, en met "Blue" is de link naar de blues meteen duidelijk. En ja, laat de muzikale wortels van deze drie muzikanten daar liggen! Dan krijg je een zorgvuldig gekozen repertoire met een mix van boogiewoogie en vocale blues uit de eerste helft van de vorige eeuw.

Patrick Smet - piano

Ine Smet - zang

Seppe van Tilborg - gitaar

NEW ORLEANS IMPRESSIONS

Een concert met Norbert Detaeye, Filip Verneert en Bruno Van Acoleyn is een kennismaking met de authentieke muziek die gegroeid en vergroeid is met het Zuiden van de Verenigde Staten van Amerika, met de stad New-Orleans als centrum, en de grote uitstraling ervan op pakweg honderd jaar Westerse populaire muziek. Met een repertoire bestaande uit composities van King Oliver en Jelly Roll Morton tot Dr. John en Randy Newman.

Norbert Detaeye - Piano & Zang

Filip Verneert – Gitaar

Bruno Van Acoleyen - Trompet

JazzBATTAKLANG!

Theaterzaal, CC Belgica, Dendermonde

Zaterdag 3 oktober, 20u00

18 euro - 12 euro (JCV-Lid, -26J.)

bottom of page