top of page

19/10 Artist Talk "Del Rey: The Ladies of Swing"!

Gitariste Del Rey uit New Orleans is een graag geziene gast van het Jazz Centrum Vlaanderen. In 2014 kwam ze voor een eerste keer langs. Toen hing een talrijk opgekomen publiek aan haar lippen tijdens haar lezing over de verborgen geschiedenis van vrouwen in de blues. In 2017 was ze een van de centrale acts op de JazzBATTAKLANG! Naar aanleiding van het project "Swing, Swang, Swung!" komt deze Amerikaanse zangeres, ukelelespeler en gitarist terug naar Dendermonde voor een artist talk over de Ladies of Swing. Wie haar een van de vorige keren heeft meegemaakt, weet wat voor een enthousiasmerende verteller en uitmuntende muzikante Del Rey is. Wie haar nog niet kent, mag deze buitenkans om een van de meest oorspronkelijke bluesguitarpickers van onze generatie live mee te maken niet missen!

“Rey is one of the greatest modern players of the metal-bodied resonator guitar.” Acoustic Guitar Magazine

“Del Rey is one of the most sublime modern guitarists“ La Hora del Blues Barcelona

Zaterdag 19 oktober

20:00uur

Jazz Centrum Vlaanderen

Inkom: 12 euro/10 euro (Leden JCV)

bottom of page