top of page

Nieuwe podcast Jazziness

Als curator van het Brussels Jazz Weekend, werkt het Jazz Centrum ook mee aan de gloednieuwe podcast "Jazziness".

Ben je nieuw in jazz? Dan is deze podcast misschien iets voor jou! Ellen Leemans, een jazz-novice, onderzoekt het genre en probeert een dieper inzicht te krijgen. Ze raadpleegt Frederik Goossens, vaste medewerker van het jazzcentrum. Hij helpt haar onderweg met verrassende anekdotes, mooie luisterfragmenten en 'petites histoires' uit het rijke culturele erfgoed dat jazz is. We zijn er zeker van dat als je bekend raakt met het genre, jij binnenkort ook een echte jazzophile zult worden.

Er staan ondertussen al vier afleveringen online en er zullen nog een heleboel volgen. Dompel je dus volledig onder in de jazzgeschiedenis!

De podcast is te beluisteren beschikbaar via Spotify, iTunes en Soundcloud.

bottom of page