top of page

Lindy Hop dansavond met Hop-SH-Bam connection


In het kader van de expo "From Cakewalk to Lindy Hop", brengt het Jazz Centrum Vlaanderen op zaterdag 13 april The Hop-sh-Bam Connection naar Zaal Belgica Bis in Dendermonde voor een hete avond stomende swing en lindy hop dans.

Hop-sh-Bam Connection... what ‘s in a word ?

Hop verwijst naar Lindy hop dancing. Bam geeft de energie weer die de band uitstraalt als ze voor dansers spelen. Connection slaat op de wederzijdse verstandhouding die nodig is tussen dansers/muzikanten voor smooth moves en swingende grooves. Kortom, een ongelofelijk gezellige band die, o.l.v. trompettiste Marie–Anne Standaert, een hommage brengt aan de sferen en artiesten van de Savoy Ballroom, tijdens de dertiger en veertiger jaren, te New York.

Om 19.30 u. is er eerst een dansinitiatie door LENI DENORME.

Vanaf 20.30 u. speelt het orkest ter begeleiding van de dans.

Er is een parket dansvloer aanwezig!

Bestel tijdig je tickets via deze link:

bottom of page