top of page

CD en LP verkoop uit de collectie van Maurice “Morre” Van Eyck, met Patrick Artero en Philippe De Sm

Op zondag 7 oktober ben je vanaf 14u30 ook welkom in het Jazz Centrum voor de verkoop van de zeer uitgebreide verzameling cd’s en lp’s van Maurice Van Eyck.

Het is reeds een tijdje geleden dat Maurice Van Eyck, de bandleider van de New Orleans Z’Hulus, ons ontviel. Hij was voor velen "het" boegbeeld van de revival van de traditionele jazz in Brussel en Vlaanderen.

Maurice was een verwoed verzamelaar en heeft een grote collectie lp's en cd's bijeengebracht, waaronder veel collector's items.

Patrick Artero en Philippe De Smet sr. hebben het op zich genomen om zoveel mogelijk lp's en cd's van "Morre" te verkopen bij hun optredens. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar zijn weduwe Françoise.

bottom of page