top of page

Aperitiefconcert: Nomad Swing Trio

Wij kunnen geen betere manier bedenken om een zalige zondag te beginnen dan met een gezellig aperitiefconcert op de zolder van het Jazz Centrum Vlaanderen. Op zondag 8 oktober presenteren wij met trots Nomad Swing Trio!

Nomad Swing is een groep gepassioneerde muzikanten met liefde voor muziek uit de jaren twintig tot vijftig. Met Django Reinhardt, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sidney Bechet (en vele anderen) als grote voorbeelden, brengen ze een gevarieerd en kleurrijk repertoire, gearrangeerd op een persoonlijke manier. Nomad Swing ontstond rond het duo Seppe Van Tilborg (sologitaar) en Ine Smet (zang). Gegroeid uit verscheidene formaties, werken ze nu samen met de levende muzieklegende Koen de Cauter en de veelzijdige Amerikaanse muzikant Nik Phelps.

Hier kan je aan werk zien in de Honky Tonk jazzbunker:

Zondag 8 oktober 2017 om 11u 15 euro - 12 euro (leden Honky Tonk, JCV en -26 jr)

Reserveren is aangewezen.

bottom of page