top of page

25 November: LAB 58 Mauro Pawlowski

Op vrijdag 25 november komt Mauro Pawlowski langs voor de derde editie van LAB 58, het artistieke project van Jeugdhuis Zenith. Een introductie lijkt overbodig, met talloze projecten als Mauro & The Grooms, Evil Superstars, Gruppo Di Pawlowski, Hitsville Drunks, alter ego Maurits Pauwels en natuurlijk ok dEUS, lijkt zijn insipratie eindeloos en mogen we een boeiende bloemlezing verwachten uit zijn rijkgevulde carrière.

Na het optreden maken we tijd om de artiest Mauro Pawlowski beter te leren kennen tijdens een Artist Talk. Mauro zal ook zijn geliefkoosde muziek presenteren. Jazz ontbreekt niet op het menu, maar wie weet wat er nog allemaal voor moois uit de kast valt?

Dit is een concert van LAB58, i.s.m. Jazz Centrum Vlaanderen. Mail naar njord@jhzenith.be om een plaats te reserveren! Betalen gebeurt aan de kassa op de avond zelf.

25 November - 20 uur.

TOEGANG:

5 EURO (er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar!)

bottom of page