top of page

28 Oktober: LAB 58 Inne Eysermans (Amatorski)

Op vrijdag 28 oktober verwelkomen we opnieuw LAB 58, het artistieke project van Jeugdhuis Zenith. Amatorski-frontvrouw Inne Eysermans komt langs in Jazz Centrum Vlaanderen voor een uniek soloconcert. Verwacht Innemende muziek, melacholische Lo-fi sounds en klankverhalen op het kruispunt van muziek en literatuur. We lichten graag nog een tip van de sluier op: er zijn ook vishals bij! Na het optreden maken we tijd voor een Artist Talk, waarbij we de artieste zelf beter te leren kennen. Dan zal ze ook haar geliefkoosde muziek presenteren. Jazz ontbreekt niet op het menu, maar wie weet wat er nog allemaal voor moois uit de kast valt?

Dit is een concert van LAB58, i.s.m. Jazz Centrum Vlaanderen. Mail naar njord@jhzenith.be om een plaats te reserveren! Betalen gebeurt aan de kassa op de avond zelf.

28 OKTOBER - 20 uur.

TOEGANG:

5 EURO (er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar!)

bottom of page