28 september: Jazz Rules/#25MILES Live met Ottervanger, Maris en Daems

September 3, 2016

Live radio met speciale gasten Fulco Ottervanger, Bart Maris en Nathan Daems

 

Het afgelopen jaar was JCV-medewerker Frederik Goossens elke zondag op de radio te gast bij Jazz Rules om er in de reeks #25 Miles honderduit te vertellen over leven en werk van Miles Davis. Op 28 september, de 25-jarige sterfdatum van deze invloedrijke trompettist, presenteert radiomaker Dirk Roels op de zolder van het JCV een bijzondere live radioshow. Special guests zijn pianist Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt, BeraadGeslagen, ...), trompettist Bart Maris (Moker, Flat Earth Society, Jaune Toujours, ...) en multi-instrumentalist Nathan Daems (Black Flower, Ragini Trio, Karsilama Quintet, ...). Zij komen niet alleen vertellen over hun favoriete Miles Davis-momenten, maar zullen zich ook laten inspireren door de muziek van Miles voor een uitzonderlijk live sessie.

 

 

Woensdag 28 september: 20:00 tot 22:00 uur

 

GRATIS - VRIJE BIJDRAGE

 

Jazz Rules is radio van uit de buik van de Belgische jazz. Interviews met jazzmuzikanten en -kenners, nieuwe releases, live muziek, een concertagenda en een stukje jazzgeschiedenis. Samenstelling en presentatie: Dirk Roels

 

 

 

 

 

Please reload

© 2018 by Jazz Centrum Vlaanderen VZW, Leopoldlaan 12, 9200 Dendermonde - info@jazzcentrumvlaanderen.be - tel.: +32 52 520 466 - webmaster: Ilja De Neve

  • Facebook B&W